Skorpionitemppeli ja Hanuman-jumalan syntypaikka

Seuraavana aamuna päätin lähteä joen toiselle puolelle morjestamaan joensuulaista Heidiä. Päätin myös tarkastaa, onhan tytön asu oikeaoppisesti siveellinen!

Edellisenä päivänä tuumattiin Facebookin välityksellä, että voisi käydä katsastamassa pari temppeliä. Vuokrasimme siis pari fillaria ja lähdimme polkemaan. Helle oli armoton ja välillä tuli kieltämättä mieleen, olisikohan scootteri ollut miellyttävämpi vaihtoehto. No, saapahan liikuntaa ja hitaasti edetessä sopii ihastella banaanipuita.

Lisää liikuntaa oli luvassa, kun lähdettiin kapuamaan Skorppionitemppeliä kohti. Oppaaksi tarjoutui joku paikallinen ukkeli.

Maisemia kelpasi taas patsastella.

Skorpionitemppeliin täytyi talsia ilman kenkiä. Reitti ei ihan oikeasti ollut helpoimmasta päästä. Tämä opas ei ollut turha!

Emme saaneet kiipeilystä tarpeeksemme, joten päätimme ottaa jokuset 650 askelta legendaarisen ja laajalti kunnioitetun hindujumala Hanumanin, demoneja vastaan taistelevan Shivan inkarnaation, syntypaikkaa kohti!

Temppelit olivat yleisiä relauspaikkoja kaikkialla Intiassa. Paikka jossa voi hiljentyä ja ottaa vaikka siestaa jos siltä tuntuu.

Oli taas ihan onnistunut päivä. Eikö tästä pikkukylästä lopu näkeminen ja tekeminen? No siihen kysymykseen tuli vastaus seuraavana päivänä!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s