Hektinen laskeutuminen Intiaan

No niin, asiaan!

I

Lentokone Intiaan (menopaluu 600 EUR Finnair) lähti joulun aikaan 19.12. iltamyöhäsellä. Lento myöhästyi rankan lumisateen takia puolitoista tuntia.

Delhin lentokentällä sain ruumasta rinkan yhdeksältä, ja jatkolento Assamiin Guwahatiin oli aikaistettu 20 minuutilla, joten minulla oli noin puolitoista tuntia aikaa löytää oikeaan terminaaliin jatkolennolle. Kiire!

Lentokentällä osa porukasta opasti lentokentän toiseen kerrokseen, osa taas kehotti ottamaan taksin 10 kilometrin päähän toiseen terminaaliin. Lentokentällä puolen tunnin poukkoilun jälkeen kävi ilmi, että GoAirin lennot lähtevät todellakin toisesta terminaalista, jonne pitää ottaa taksi. Paniikki!

Tässä vaiheessa eräs paikallinen tyyppi huomasi että pyörin ja poukkoilen ympäriinsä kyytiä etsien. Kaveri lupasi hoitaa kyydin terminaaliin. Hinnan selvittyä (2000r = 50e) hyppäsin samoin tein taksista ulos kyrpiintyneenä ensimmäisestä huijausyrityksestä ja löysin tieni lentokentän minibussiin, joka oli menossa oikeaan terminaaliin. No sittenpä kävi ilmi, että kyseinen bussi ei lähdekään liikkeelle vielä puoleen tuntiin. Hiki!

Onneksi nuori intialainen pariskunta oli myöskin matkalla sisämaan terminaaliin, joten päätettiin ottaa yhteinen pre-paid taksi kentälle. Taksi maksoi yhteensä 170 rupiaa (3 euroa). Matkalla terminaaliin miekkosen kanssa jutellessani kävi ilmi, että kaveri oli ollut Tampereella vaihto-oppilaana muutama vuosi sitten. Kiitos ja terve!

Kerkesin viime tingassa Guwahatin check iniin ja jatkolennolle. Hektistä, tämä reissaaminen, sanoi suomalainen viikon univelassa ja pahimmasta paniikista toivuttuaan.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s