Joulunaika Assamissa leppoisissa merkeissä

Seuraavat pari päivää menikin suht leppoisissa merkeissä Himanin kotiseuduilla. Nautittiin varovaisesti auringosta ja ihmeteltiin pihapiirin apinoita.

Jos sattuu käymään niin hassusti, että apina kävelee taloon sisälle, niin kannattaa ottaa ihan iisisti. Himan valisti meitä länsimaalaisia, että jos apinaa vastaan erehtyy käyttämään väkivaltaa, olet kusessa. Apinat ovat nimittäin niin ovelia epeleitä, että he saattavat liittoutua porukalla heitä kaltoin kohdellutta taloutta vastaan. On aivan mahdollista, että pihapiirin apinat “kiroavat” talon ja vainoavat sen asukkeja viikkojen ajan. Tämä on oikeasti vaarallista, sillä vihaiset apinat saattavat hyökkäillä ihmisten kimppuun ja apinan purema on hengenvaarallinen.

Tezpurin kaupungissa on myös nähty villinorsuja, sillä monsuuniaikaan Kazirangan kansallispuistossa vedet kohoavat sen verran, että villit elukat lähtevät talsimaan paremmille seuduille.

Ensimmäisten päivien hektisen aikataulun jälkeen otimme pari päivää iisisti. Pyykit saatiin pestyä ja hiukset siistittyä.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s