Koko Assam lakkoon… Kiire Guwahatiin!

Probleema! Meillä oli etukäteen buukattu lento 28. päivä Assamin pääkaupungista Guwahatista Kalkuttaan. Kahta päivää ennen lentoa saimme kuulla, että koko Assamin alue vihoittelee Intian hallitukselle ja menee lakkoon. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaduille ei ole lakon aikaan menemistä, ellei halua leikkiä hengellään. Joten meidän täytyi päästä Guwahatiin mahdollisimman nopeasti, ettemme menettäisi lentoja.

No, organisaattorimestari Himan otti 3 puhelinta käteen ja aloitti armottoman soittelurumban. Lopulta kuski ja auto järjestyi, ja lähdimme matkaan kohti Guwahatia kahdelta aamuyöllä. Perillä olimme noin kolme tuntia myöhemmin, eikä kukaan meistä ollut tainnut nukkua silmäystäkään. Onneksi pääsimme yöksi Himanin kaverin luo, joka osoittautui todella mukavaksi tyypiksi! Joimme “aamuteet” ja menimme suoraa päätä unille.

Seuraava päivä meni todella leppoisasti lentoa odotellessa kämpillä. Himanin kaveri kokkaili ruokaa, tarjoili juomia ja nautimme terassilla auringosta ja lämmöstä. Hieno kämppä kustansi kuulemma Assamin pääkaupungissa 120 EUR / kk.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s